Frisenvang

Fra Peru til Danmark

Firmaet Frisenvang blev etableret i 2014 med det formål at give danskere lettere adgang til kvalitetsprodukter fra Peru. Produkterne tager det bedste fra det peruvianske håndværk og samtidig tilpasser det til den nordiske smag.

Peru er en fantastisk farvelade. Et sydamerikansk land med en uhørt smuk natur, en unik håndværkstradition samt en farvestrålende og imødekommende befolkning. Disse mange facetter kommer til udtryk i de helt originale produkter, vi har udvalgt til Danmark.

 Firmaets hovedprodukt er håndspundet bæredygtigt alpakauldgarn, men her på webshoppen finder du også Frisenvangs strikvarer og vævede alpakauldprodukter.

Alpakaen – det pudsigt udseende væsen –  er naturligvis med i vores logo. Du kan læse meget mere om alpakaen under menuen Den gode sag  – samt opleve den unikke kvalitet dens uld leverer, når du mærker vores varer.

Lidt om Frisenvang.

Frisenvang drives af Marianne Frisenvang som er en erfaren marketingkvinde og hun har bl.a. skabt Kildevælds “3 liter rent vand til Afrika” kampagne.

Hjælp fra familie, venner og gode kunder er essentielt for at kunne drive en forretning som eneejer og disse fantastiske støtter tager ofte del i det daglige arbejde og stiller op, når der er markeder og festivaller.

Det er Frisenvangs mærkesag, at kombinere et godt formål med en kvalitetsvare for på den måde at gøre en forskel. Se mere om vores formål under Den gode sag.

Vi har valgt at lade venner og familie være vores modeller på hjemmesiden og vi har valgt primært at markedsføre os via de sociale medier og mund-til-mund. Det skal være enkelt og personligt!