miniFra Peru til Danmark

Firmaet Frisenvang blev etableret i 2014 med det formål at give danskere lettere adgang til kvalitetsprodukter fra Peru. Produkterne tager det bedste fra det peruvianske håndværk og samtidig tilpasser det til den nordiske smag.
Peru er en fantastisk farvelade. Et sydamerikanske land med en uhørt smuk natur, en unik håndværkstradition samt en farvestrålende og imødekommende befolkning. Disse mange facetter kommer til udtryk i de helt originale produkter, vi har udvalgt til Danmark.

Vi har i første omgang begrænset os til garnsweatre, ponchoer, tørklæder, plaider og sjaler fremstillet af alpaka uld af lokale peruvianske producenter. I takt med, at vi får skabt salg, vil vi løbende øge sortimentet. Send derfor meget gerne en mail til mfrisenvang@os.dk med ideer til produkter, du gerne ser i Frisenvangs sortiment.

Alpakaen – det pudsigt udseende væsen, også kaldet “cool look” på nydansk –  er naturligvis med i vores logo. Du kan læse meget mere om alpakaen under menuen Alpaka – samt opleve den unikke kvalitet dens uld leverer, når du mærker vores varer.

Lidt om Frisenvang.

Frisenvang drives af partnere, der hver især har deres unikke del i Frisenvangs historie.
Marianne Frisenvang er en erfaren marketingkvinde, som bl.a. har skabt Kildevælds “3 liter rent vand til Afrika” kampagne. I samme ånd er det også Frisenvangs mærkesag, at kombinere et godt formål med en kvalitetsvare for på den måde at gøre en forskel. Se mere om vores formål under Den gode sag.
Endelig har Mariannes ven, Jørn, valgt at bruge sit iværksættergen på sagen og har bl.a. økonomi og IT – og er med i salg.
Mariannes niece, Sofie, er peruviansk gift og er uddannet geograf – og er unik til kommunikation med den spansktalende kultur i Peru.

Vi har valgt at lade venner og familie være vores modeller på hjemmesiden og vi har valgt kun at bruge de sociale medier og mund-til-mund som markedsføring. Det skal være enkelt og personligt!

 
bg_image

Marianne Frisenvang
Marketingsansvarlig og partner

Marianne er en erfaren marketingkvinde med en forkærlighed for CSR.

bg_image

Jørn Olling
Salgsansvarlig og partner

Jørn er serie-iværksætter og elsker at sælge.

 
bg_image

Sofie Munk Frisenvang
Kommunikation og partner

Sofia er geograf, taler flydende spansk og er peruviansk gift.