Vi er så heldige her hos Frisenvang, at mange fantastiske mennesker bakker os op og støtter vores projekt. Først og fremmest alle jer der køber eller forhandler Frisenvang garn og vores øvrige varer.

Vi har bl.a. igennem vores tidligere kickstarterprojekt fået støtte fra hele verden – fra New Zealand til Ohio.

Også erhvervslivet har valgt at støtte vores projekt.

Vores bank, Spar Nord i Holbæk, har været med os fra første færd og har nu valgt at støtte Frisenvang. Spar Nord i Holbæk har valgt at købe Frisenvang garn til deres kommende større kundemøder. Garnet deler de ud til deres kunder, og vi gæster møderne med foredrag, hvor vi fortæller historien om vores samarbejde med alpakaavlerne. Det er skønt at have en bank som tænker i samme baner som os.

Vi arbejder i øjeblikket målrettet for at indsamle midler til at kunne lave en dokumentarfilm instrueret af Tomas Villum Jensen. DK4 har valgt at vise denne film om alpakaavlernes liv i de barske Andesbjerge samt vores projekt som skaber grobund for en ny og bedre tilværelse for de trængt avlere. KLM, Lama Tours samt vores bank SparNord har foreløbig valgt at støtte projektet og vi håber på at kunne skaffe de sidste nødvendige penge for at kunne skabe denne film, som skal hjælpe med at bringe budskabet omkring alpakaavlerne og vore bæredygtige garn ud til strikkere ikke alene i Danmark men også i andre vestlige lande.

Vi har netop åbnet for flere sponsorer, som kan se idéen i at “støtte nogle der støtter nogle” og som vil bruge og hjælpe os med at sprede den gode historie. Kontakt os endelig hvis I evt. ønsker at blive sponsorer.