Forhandlere i Danmark og udlandet

Besøg vores forhandlere og mærk garnet dér.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at blive forhandler af Frisenvangs produkter.

Danmark
Butikken under Kastanjen, Michaelskolen, Stokholtbuen 25
Ecoknitting: http://ecoknitting.dk
Little Yarn: Den gamle købmandsgård i Feldballe, Ebeltoftvej 54. Webshop: https://littleyarn.dk/
Slow Fashion, Havnestræde 2B, 4720 Præstø. www.slowfashion.dk
Tryllegarnet: Rude de Retro, Hovedgaden 18, 4622 Havdrup: https://tryllegarnet.dk/
Økologisk Garn: www.økologiskgarn.dk
Sverige:
Tant Kofta: Valler 340, 44292 ROMELANDA. http://www.tantkofta.se

Norge
:
Værbitt Garn: Sørligata 46, Oslo. https://www.varbitt.no

Logo

Vores smukke og meget unikke logo er designet af Molly Wittus. Molly har fanget den peruvianske stemning illustreret ved alpakaen som jo er lige netop det, det hele drejer sig om, og har så på fineste vis kombineret det med vores Frisenvang navn. Find Molly her 

Sponsorer

Vi er så heldige her hos Frisenvang, at mange fantastiske mennesker bakker os op og støtter vores projekt. Først og fremmest alle jer der køber eller forhandler Frisenvanggarn og vores øvrige varer.

Vores smukke og meget unikke logo er designet af Molly Wittus. Molly har fanget den peruvianske stemning illustreret ved alpakaen som er lige netop det, det hele drejer sig om, og så på fineste vis kombineret det med vores Frisenvang. Find Molly her 

Også erhvervslivet har valgt at støtte vores projekt.

Vores bank, Spar Nord i Holbæk, har været med os fra første færd og har nu valgt at støtte Frisenvang. Spar Nord i Holbæk har valgt at købe Frisenvang garn til deres kommende større kundemøder. Garnet deler de ud til deres kunder, og vi gæster møderne med foredrag, hvor vi fortæller historien om vores samarbejde med alpakaavlerne. Det er skønt at have en bank som tænker i samme baner som os.

KLM og Lamatours.dk har via deres sponsorater til flybiletter, billeje, translatør og hotelovernatninger bidraget til produktionen af en dokumentarfilm om Frisenvangs garnproduktion i Peru. Filmen blev færdig i januar 2019.

Vi har åbnet for flere sponsorer, som kan se idéen i at “støtte nogle der støtter nogle” og som vil bruge og hjælpe os med at sprede den gode historie. Kontakt os endelig hvis I evt. ønsker at blive sponsorer.